Anmälningsguide

Steg för steg instruktioner för anmälan hos Östermalms Konståkningsklubb för er som vill lära åka skridskor eller redan kan men vill lära er åka ännu bättre:

  1. Öppna anmälningsformuläret och kontrollera vilken/vilka kvällar ditt barn/din ungdom skall anmälas till skridskoskolan i Zinkensdamms IP (Zinken) eller Östermalms IP att lära sig åka skridskor eller om hon/han redan kan men vill lära sig åka ännu bättre: OBS! Vi tar inga intresse anmälningar till skridskoskolan , vi kommer anta att ett ifyllt formulär betyder att du har anmält ditt barn till skridskoskolan på Zinkensdamms IP (Zinken) eller Östermalms IP och du har betalat tränings- och medlemsavgiften i sammanband med anmälan.
  2.  När du fyller i anmälan är det extra viktigt att du fyller i a) barnets namn b) barnets personnummer c) epost adress  d) postadress och andra delarna i anmälan.
  3. Betala tränings- och medlemsavgiften till Bankgirot som finns i formuläret. 
  4. Skriv upp träningstiden/träningstiderna och platserna (Zinkensdamms IP (Zinken) och/eller Östermalms IP) i kalendern så att du inte glömmer träningstider. Dock hittar du alltid aktuella tider här på hemsidan.
  5. Observera att barnet endast får kliva på isen och börja påföljande träningstillfälle efter att anmälan skickats in och betalningen syns hos oss.

Bra att veta…

  • Anmälan till skridskoskolan på Zinkensdamms IP (Zinken) eller Östermalms IP måste göras via anmälningsformuläret. Observera att anmälningsformuläret bör fyllas i och skickas in av vårdnadshavaren ifall barnet/ungdomen är under 18 år gammal. 
  • Var noggrann att du fyller i en giltig e-postadress som du vill ha informationsutskick till. Ifall informationen skall till två föräldrar, var god och fyll i även detta i anmälningsformuläret. 
  •  Vi har 7 års åldersgräns till våra grupper i skridskoskolan. Man är välkommen den terminen som man fyller 7 år.
  • Tränarna kommer se till att barnet/ungdomen kommer till en grupp i skridskoskolan som motsvarar barnets/ungdomens nivå. Gruppfördelning görs inte på basen av kompisar, syskon, vänner, ålder eller andra faktorer utan baseras alltid på den individuella åkarens kunskapsnivå och märkesnivå på isen.
  • Ifall tiden finns i formuläret, finns det plats i gruppen. Vi kommer stänga anmälan då platserna är slut.